Hiotut- kiillotetut betonilattiat

TYYLIKÄS

Betoni on paitsi “luonnontuote”*, myös yksi vähiten haihtuvia yhdisteitä sisältävä materiaali teräksen, lasin ja tiilen ohella ja siitä ei haihdu sisäilmaan juuri lainkaan orgaanisia yhdisteitä, jolloin se soveltuu hyvin myös koulu-, liike- ja muiden julkistilojen lattiamateriaaliksi. Betonilattia on myös hengittävä ja oikeilla pintakäsittelymateriaaleilla pölyämätön.

Ulkonäöltään betonilattia voi myös olla näyttävä, yksilöllinen ratkaisu menettämättä muita ominaisuuksia kuten hyvää kulutuksen kestävyyttä ja helppohoitoisuutta.

Betonilattia on kuitenkin aina yleisilmeeltään vaihteleva ja eläväinen, betonin kiviainesta ei yleensä valikoida mutta massaa voidaan sävyttää tai pintaan laittaa valuvaiheessa erillinen sirotekerros jolla yleisilmeen saa tasaisemmaksi, näkyvän kiviaineksen pienemmäksi ja yleisesti lattiaan valikoidun värisävyn.

Näillä ratkaisuilla lattiapintaan saa kuitenkin tyylikkään, hiukan raffimaisen teollisuusilmeen.

(* kiviaineksia 80%, sementtiä ja seosaineita 12%, vettä 8% ja lisäaineita 0,01%)

KESTÄVÄ

Hiottu betonilattia suojakäsiteltynä soveltuu hyvin myös teollisuus-, logistiikka- ja jopa parkkitiloihin, varsinkin jos pinnassa käytetään hyvän kulutuskestävyysluokan omaavaa sirotetta. Silloin kevyehköllä hionnalla ja asianmukaisella suojakäsittelyllä parannetaan puhdistettavuutta ja samalla betonilattioilla esiintyvää pölyämisongelmaa pienennetään. Hyvin usein merkittävä osa “betonilattian pölystä” on lattialle jäänyt, kuivunutta likaa/likavettä.

PYYDÄ TARJOUS

PDH-Lattiat oy

Käyntiosoite
Peltomäenkatu 18
04250 Kerava

seuraa meitä
BLY-logo